22.7.2014

The Muutto

Viime keskiviikon tarkastus meni lopulta ihan OK, vaikka toki tarkastajan piti tehtäviinsä kuuluvana hieman kitistä sieltä sun täältä. No, palaute oli osin ihan aiheellista kun tiedossa on, että talo ei kuitenkaan ole vielä tässä vaiheessa täysin valmis. Yhden pointin lupasin hoitaa per heti eli huippuimurin asentamisen talon katolle. Näin saadaan talossa ilma kiertämään edes auttavalla tasolla siihen asti, kunnes varsinainen koneellinen ilmanvaihto polkaistaan käyntiin. Eli vaaleanvihreää valoa saimme muuttopuuhille!

Loppuviikko menikin joko vuokra-asunnon tavaroita laatikoihin keräillessä tai Villa Hongan viime hetken ahkerointien parissa (kodinhoitohuoneen yläkaapit, listoitus ja maalaus sekä erinäiset fiksaukset).





Viikonloppua kohden tavaravirta voimistui merkittävästi, virraten kohti uutta määränpäätä. Viikonlopuksi jäivät suurimmat ja painavimmat kuormat, mutta kuin ihmeen kaupalla - tai hyvällä harjoittelulla - siivotun vuokrakämpän ovi sulkeutui meidän osaltamme viimeisen kerran sunnuntaina noin klo 18.30. Sen jälkeen pääsi ihmettelemään uutta paikkaa, joka oli parissa yössä muuttunut rakennustyömaasta yhden perheen unelmakodiksi, tosin hieman sekaiseksi sellaiseksi. Kiitos kaikille urakassa avustaneille, iso käsi teille!




Laatikoita ja tavaroita lojuu edelleen kasoissa ympäri taloa ja kellaria. Yläkerran ollessa vielä kesken, eläminen keskittyy nyt pelkästään alakertaan, joten osa omaisuudesta (valokuvat, kirjat, lehdet, taulut, yms) joutunevat vielä jonkin aikaa odottelemaan varsinaista sijoitustaan.



Keli oli muuttoviikonloppuna osin helteinen ja toki ukkoskuuroja osui myös välillä kohdallemme. Ensimmäinen aamu uudessa kodissa avautui kesäisen aurinkoisen, siitä ei tosin väsymyksestä johtuen päässyt ihan täysillä nauttimaan. Eilinen ilta oli kuitenkin ensimmäinen, kun sai oikein luvan kanssa vaan olla ja puuhastella jotain talon parissa, pääsipähän talon retronumerointi saunarakennuksen seinään. Tässä on ihmisen hyvä olla ja elää! Mutta urakka jatkuu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja anna kaikenlaista palautetta sivustosta ja/tai sisällöstä!