26.9.2012

Viattomuuden loppu

On ollut niin lapsellisen kivaa blogata tänne kaikenlaisia "kepeitä, kivoja juttuja" ja sinällään siinä ei ole mitään väärää, mutta se ei ehkä kuitenkaan kerro asian koko totuutta.

Huomenna torstaina saamme suunnittelijalta ensimmäisen käsivaraisen luonnoksen uuden kodin layoutista ja kokonaisuunnittelusta. Meillä on ollut useita ajatuksia itsellämme - lapsellisia ja toisenlaisia - joten nyt todella katsotaan, missä mennään ja nimenomaan, onko suunnitttelija tajunnut/jalostanut aiemmin kertomamme ajatukset.

Suunnitteluluonnoksista myöhemmin lisää, mutta todettakoon kustannuksista, että saimme ensimmäisen virallisen laskun eli tontilla käynyt maanmittari paiskasi vajaan 600 euron laskun. Yritän jossain vaiheessa laittaa kaikki projektiin liittyvät laskut samaan laskelmaan, mutta nyt en halua edes ajatella sitä summaa!

Kymmenestä omenapuusta on viime aikoina riittänyt tuotantoa ympäri sukua, tutuille ja osin tuntemattomille sekä viimeisimpänä hoitopaikan tarpeisiin - kiitos kaikille, että olette osallistuneet poimintatalkoisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja anna kaikenlaista palautetta sivustosta ja/tai sisällöstä!