15.12.2014

Sommartiden...ei kun siis joulu on taas!

Paljon on lankkua ja tilpehööriä pistetty asentoon eri puolille kämppää, mutta vihdoin tuli aika ottaa pieni aikalisä raksahommista, päätimme vetäytyä lepolomalle etelään. No, oli se periaatteessa loma, muta aika hektinen sellainen, joten täytynee kevään tullessa herkistyä oman puutarhan kätköön sen varsinaisen levon tarpeessa! Turkulainen joulunalussää vaan on nykyään kaikkea muuta kuin kiitollinen: vettä, tuulta ja jopa myrskyä!


Projekti on ottanut verkkaisia, mutta vakaita askeleita lähinnä yläkerrassa. Saimme hankittua noin kuukausi sitten yläkerran harmaat lattialaminaatit - netistä, totta kai - mutta ihan hyvätltä näyttää näin alkulämmittelyn jälkeen. Vanhempien makuuhuone kun on kaikista suorakulmaisin, se oli helpoin lattiapinta aloittaa laminaattien kanssa. Aika nopeasti alkoi valmista syntyäkin ja kokonaisuudessaan muutamassa tunnissa oli reilu kymmenen neliötä ansiokkaasti laminoitu.




Kattopintojen maalaus on edennyt äsken mainitun laminointiurakan edellä ja hyvää jälkeä on paneelikattomaalilla syntynyt. Urakka toki jatkuu edelleen, mutta lattiapojat (=me) pääsevät varmaankin pian aloittamaan pääosan eli arkiolohuoneen päällystämistä. Takkamuurin ympäristössä saatiin eilen tehtyä muuraus-/kohennuslaastaus sisämuurille, joka ulottuu yläkerrassa sekä arkiolohuoneeseen että vessaan - ohuen pintarappauksen jälkeen siirrymme lattiatasolle taas siistempiin sisähommiin.



Joulu on ensi viikolla. Olimme viime vuoden evakossa, joten kuusi jäi silloin saapumatta joulurauhan tuojana. Tänäkään vuonna emme varsinaista joulun herkistymistä juhlista omissa tiloissa, mutta kyllä mielestäni paikka silti vaatii oikean kuusen iloa tuottamaan - katsotaan, josko saataisiin valoja myöskin etupihan "ulkovarusteisiin".

                       Merry Xmas, you all!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja anna kaikenlaista palautetta sivustosta ja/tai sisällöstä!