15.1.2015

Nuutti meni jo

Saimme juuri taputeltua joulun siis päättyneeksi, kun Nuutin päivän kunniaksi joulukuusemme - tai mitä siitä oli jäljellä - lensi puolikaaressa ovesta pihalle. Oletin, että siirto sujuisi helpommin, mutta tanskalainen kuusenkaltainen oli ilmeisesti jo alusta alkaen päättänyt laskea lähes kaikki neulaset tuvan sisään, niitä nimittäin riittää,






Ylälerran urakka on omista odotuksista poiketen edennytkin taas joutuisasti, kun olemme saaneet jo kahden makuuhuoneen lattiat laminoitua ja aulakin on jo lähes puolivälissä.






Muurin uuspinnoittaminen tuli vihdoin valmiiksi! Monien miettimisten, suunnittelujen ja tasoitekerrosten jälkeen antiikkilaasti näyttää itse asiassa ihan hyvältä lopullisessa pinnassa, jopa ihan itsensä tekemänä! Työlaadun tasaisuudessa toki on vielä tekemistä, mutta siltikin tässä on ihan hyvä alku (=loppu eli toista en tee).




Jess, kiitos pieni breikki! Lähdemme pienelle leporisteilylle, ehkä siellä kirkastuu ajatus mm. saunaoven asennuksesta, sähkötyön jatkamisesta sekä yläkerran veskin katon viimeistelystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja anna kaikenlaista palautetta sivustosta ja/tai sisällöstä!