27.1.2015

Yläkerran lattia kannen alle

Otsikon mukaisesti saimme kuin saimmekin yläkerran lattiapinnat vihdoin pinnoitettua eli harmaa lattialaminaatti peitti kipsivaletun rakennuspinnan; sisäsiisteyden edistymisen lisäksi se merkitsi myös ainaisen kipsipölyn loppumista. Alkuperäisen 23 laminaattipaketin kokonaisuutta jouduttiin kasvattamaan muutamalla lisäpaketilla, joten kokonaisuutena yläkertaan mennee noin reilu 26 pakettia.



Lattian valmistumisen myötä pidimme taas siivouspäivän, jolloin siivosimme pintoja, siirsimme rakennustavaroita uusiin paikkoihin, mutta mikä parasta, osa materiaalista poistui jo näyttämöltä kellariin jatkokäsittelyä odottamaan.



Yläkerran vessan kattopinta saatiin myös siistimpään ja valmiimpaan kuosiin, kun viimeinen gyproc-levy löysi paikkansa vinokatosta. Katto-osion muoto ja tila oli sellainen, että levymuotin suunnittelu, leikkaaminen ja asennus veivät rutosti aikaa, joten tästäkään osa-alueesta ei kannata muovata itselleen tulevaisuuden urasuunnitelmia! Kattopinta valmistui vihdoin, kun myös maalatut mäntyrimat asennettiin paikoilleen - ihan siisti himmeli siitä tuli!





Kaiken ahertamisen ohella joku on näemmä ehtinyt vielä hoitamaan vielä entisöintejäkin eli tuleva Villa Hongan kalusto alkaa saada muotoaan. Lisäksi pihallakin on ehditty pyörähtämään, nyt kun edes jonkinlaiseksi talvisääksi tätä on voinut kutsua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja anna kaikenlaista palautetta sivustosta ja/tai sisällöstä!