26.5.2013

Uutta ruohoa

Kesä on meidänkin osalta virallisesti avattu! Päräytin ruohonleikkurin eilen käyntiin, mylly lähti lentoon heti ensimmäisellä yrityksellä. Vaikka tontti on aikalailla taistelutannerta tällä hetkellä, puutarha tuntui jopa jotenkin seesteiseltä juuri kesän ensimmäisen leikkuun jälkeen - kyllä tästä vielä hyvä tulee!






Eilinen päivä menikin muutoin aika pitkälti pihaa siivotessa eli betonilautoja/ym. joutotavaraa kerättiin pihan reunoille, lautoja katkottiin pinoon ja muutenkin tavaraa siirrettiin pois maantäytön edestä, ensi viikon aikana kun talon edusta ja muukin osio pyritään saamaan maakorkoon eli näiltä osin myös sadevesiputket ja muut viemäröinnit kuntoon.



Päivä oli muutenkin hyvä, koska sain viimein  hakattua loputkin paneelit sisäportaikosta pois ja heitettyä niiden takana olleet mineraalivillat pihalle. Täten talon sisäpuoli on nyt kutakuinkin auki lautapintaan saakka eli  sisäosan purku on suurimmilta osin tehty, kiitos osallistuneille!

Tarina kertoo, että sateenkaaren päässä on kultaa, mutta nyt on pakko todeta, että tontin maansiirtotöiden jäljiltä maasta löytyi outo rinkula, jota joukolla ihmeteltiin. Sen alkuperää, omistajia ja heidän jälkeläisiään pyritään löytämään seuraavaksi . Tästäkin lisää tuonnempana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja anna kaikenlaista palautetta sivustosta ja/tai sisällöstä!