12.10.2013

Kuraa kellariin

Uuteen viikkoon lähdettiin sitten kellarin lattian valulla eli rumpuhuone ja tekninen tila (noin 22 m2) saivat betonipeitteen. Henna oli huomannut takaseinän valun osalta pientä heittoa ja se vahvistettiin olevan 3 mm kaato eli tarkka silmä löytyy näköjään projektissakin.



Kellarin valun jälkeen pojat siirtyivät koolaamaan alakerran seiniä, lankkulattian päällä ollutta lastulevy purettiin myös pois. Alakerta on nyt kutakuinkin kokonaan koolattu viiden sentin verran "kakkoskakkosella" eli seinät odottavat nyt ensin sähköjä/putkituksia, sen jälkeen eristettä (selluvilla) ja lopuksi pintalevyä eli käytännössä gyprocia.




Viikon lopulla saatiin myös kellarin laajennusten kattoon hoidettua koolaukset ja tuulensuojalevytys, mikä nyt mahdollistaa mm. sähkärin varsinaisen urakan alkamisen. Alkuviikosta aloitetaan sähköjen vetäminen kellarin ja alakerran osalta, työtä riittää vielä pitkälle syksyyn tältäkin osin.



"Raksamies" kun olen, sain pakettiautomme taas linkkuun tontin ylämäkeen, aiemmasta poiketen en tällä kertaa selvinnyt ilman ulkopuolista apua, joten tuttu liikennöitsijä kävi nostamassa pakun peräpäätä parin metrin verran, että matka pääsi jatkumaan. Pitäisköhän siis miettiä, miten projektin jatko hoidetaan hieman etäämmältä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja anna kaikenlaista palautetta sivustosta ja/tai sisällöstä!