8.1.2014

Water in the hole

Niin on pyhät vietetty ja arki alkanut. Keli on kyllä ihan hanurista, vettä on satanut pitkin päivää ja lämpöä ollut 4-5 asteen tienoilla. Viimeisin ennuste tosin lupaa nyt loppuviikoksi pakkasta yli kymmenen astetta ja lumisadetta jopa tänne eteläiseen Suomeen, joten saa nähdä, saapuisiko tuo odotettu talvi nyt viimein.

Onneksi Villa Hongan piha on kutakuinkin "talvivalmiudessa" eli isoimmat puukasat ja jätekuormat on saatu siivottua ulkosalta pois, koska lumen tullen ne joka tapauksessa jäisivät unohduksen aaltoihin.


Keittiön puuhella sai viikonlopun aikana mukavasti lämpöä poskilleen parikin kertaa, kodin sydän tuntuu ottaneen paikkansa osana kokonaisuutta, vaikka olohuoneen pönttöuuni on tosin joutunut vielä kuivattelemaan itseään kynttilöiden ja rakennuslämmittimien avulla. Ensi viikolla saadaan varmaan jo pönttökin tositoimiin tuomaan lämpöä talon uumeniin.

Loppiainen saatiin pakettiin ja tänään kaivuutyö jatkui Honkaistentien avaamisella; sitä varten urakoitsija oli jo aiemmin tuonut erinäiset liikenteenohjausvälineet paikalle. Noin parin metrin syvyyteen ulottunut kaivuu saavutti viemäriverkoston ensimmäisenä ja melko ripeästi, mutta kunnan vesijohtolinja tuntui olevan hieman etsimisen takana. Niinhän siinä sitten kävi, että kaivinkoneen kauha löysi vesilinjan juuri ennen kuskia eli saimme puhkottua vesijohtoyhteyden joiltakin naapureilta! Kaupungin vesilaitoksen päivystysryhmä oli kuitenkin valmiudessa, saimme heidät edellisen tapauksen taputtelun jälkeen paikalle vain noin parin tunnin odottelun jälkeen.




Villa Honka kaipaa nyt kipeästi putkimiestä, siitä toivottavasti seuraavaksi lisää tämän liittymäasian lisäksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja anna kaikenlaista palautetta sivustosta ja/tai sisällöstä!