13.5.2014

Raflaviikko käyntiin

Viikonloppu ei ehkä ollut niin tehokas, kuin toivottiin, mutta annettakoon pieni synti anteeksi, kun kerta äitienpäivä on vain kerran vuodessa - isänpäivä on kuitenkin joka vuosi! No, kyllä viikonloppuna jotain saatiin aikaan, kun erinäisiä järjestelyjä hoidettiin tulevan ravintolapäivän johdosta.

Villa Hongan vanhan muurin pinnoittaminen on osoittautunut ongelmaksi, kun tehdyt koevedot eivät ole saaneet tarpeeksi kannatusta. Kokeilin eilen koealueelle antiikkilaastin levityksen jälkeen laastin "telakäsittelyä" kostealla telalla, mielestäni ei ihan priima, mutta työ sai hyväksynnän. Sen verran pitää vielä hioa työtä, että katsotaan, toimiiko kuiva tela paremmin märän laastin päällä.


Saimme tänään myös kylppärin laatoituksen liikkeelle sekä sormipaneelia seiniin! Periaatteessa laatoitushomma on aika yksinkertainen, mutta kyllä etukäteen on aika paljon mitoitusta ja säätöä. Sormipaneelia olemme jo maalanneet jonkin verran valmiiksi mitoitettuna, mutta tähänkin - sinällään pieneen osa-alueeseen sisältyy aika paljon välitoimintoja.





Tervetuloa siis Raksaravintolaan tulevana lauantaina 17.5.2014 klo 12-16, lisää itkua luvassa! Tontinkulma sai tänään jo hieman markkinointia kylkeensä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja anna kaikenlaista palautetta sivustosta ja/tai sisällöstä!