23.11.2013

Levyttämisen iloa

Eilinen selluvillan puhallus yläkerran välipohjaan ja seiniin sekä alakerran ruokailuhuoneen/tuulikaapin yläpohjiin meni jotakuinkin suunnitellusti, pientä säätöä oli tosin puhallusfirman ja timpureiden käsityksissä onteloiden rakentamisen suhteen. Keskustelujen jälkeen seuraavat toimet ovat selvät eli yläpohjan ontelot tullaan puhaltamaan yksi lokero kerrallaan, näin varmistetaan eristeen puhallus jokaiseen koloon.

Seinien levytys on on kuitenkin jatkunut suunnitellusti, keittiötoimittaja kävi myös eilen katsomassa ensimmäistä kertaa, miltä kohde näyttää. Keittiön kalusteiden mitat elivät edelleen hieman pituus- ja korkeussuunnassa, myös puuhella tuli vielä mukaan geimeihin - menee hella sitten syteen tai saveen, otan siitä palautteen itselleni, sen verran on säätöä ollut. Puuhellan muuraaja tosin on hoidettu, kun pönttöuunin urakoitsija suostui hoitamaan myös hellan urakoinnin.





Saimme tänään myös kaupungilta kaivuuluvan, jonka perusteella katu voidaan nyt avata viemäri- ja vesijohtoputkien liittämistä varten. Sitä varten täytyy nyt varmistaa viemäritarvikkeiden saatavuus eli käydä putkifirmassa hakemassaa röörit, vesilaitos tuleen asentamaan omat putkensa itse, niihin eivät muut koske. Honkaistentie siis revitään auki, siitä myöhemmin lisää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja anna kaikenlaista palautetta sivustosta ja/tai sisällöstä!