21.11.2013

Villaa hattuun

Kampesin itseni heti viikonlopun jälkeen yläkertaan ja suojasin ikkunat tulevan eristeruiskutuksen tieltä. Liikkuminen oli toki aiempaa hankalampaa, koska yläkerrassa ei tällä hetkellä ole vielä varsinaista lattialevyä, ainoastaan lattianiskat odottamassa välipohjan villoitusta.



Tuulikaapin seinät ja lattia saatiin alakerrassa tehtyä, siltä osin talo alkaa siis sisältäkin siistiytyä. Tuulikaapin jälkeen saatiin ruokailuhuone levytettyä eli valmiiksi sekin yhdessä tuulikaapin kanssa ottamaan vastaan yläpohjan villaeristys.




IV-mies sai alkuviikosta vedettyä kanavan myös hieman haasteelliseen ruokailuhuoneeseen asti, joten alakerran ilmanvaihto alkaa olla jiirissä. Kun putkimies tuli vielä hoitamaan yläkerran vessan lattiakaivon asentamisen, talo oli siis valmiina sovitun mukaisesti yläkerran eristeen puhallukselle.





Puhallusrekka saapui heti aamuseitsemältä ja lounasaikaan pojat jo starttasivat kohti Pirkanmaata eli jälleen kerran homma hoidettiin melko ripeästi. Itse täytyy nyt vaan vielä laskea kaikki pinta-alat seinistä ja lattioista, jotta saadaan kokonaiskäsitys villan kulutuksesta.

Timpurit ovat tänään edenneet ruokailuhuoneesta olohuoneeseen eli alakerran levytys jatkuu, toivottavasti huomiseen mennessä myös keittiön ulkoseinät on saatu levytettyä. Alakerran uudisosien lattioihin asennetut lattilaudat ovat kyllä hyvän näköisiä, täysin vanhaa lattiaa vastaavia eli kyllä niiden kanssa eletään!



Yläkerta on siis tosiaan tänään puhallettu välipohjan ja ulkoseinien osalta, näky on sen mukainen. Tämä tarkoittaa myös, että muutamaan päivään ainakaan ei yläkerrassa tehdä mitään erikoisempaa, kunhan saisi alakerran hieman siistittyä.




Turun vesilaitos muisti meitä reilun 3500 euron liittymislaskulla, elämä on! Täytyy yrittää vielä huomenna soitella kaivuu-urakoitsijalle, missä vaiheessa mennään kadun avaamisen kanssa eli missä vaiheessa saataisiin viemärit ja vesi yhdistettyä taloon, käyttövesi ensisijaisesti oman kaivon kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja anna kaikenlaista palautetta sivustosta ja/tai sisällöstä!