14.3.2013

Ikkunapuitteita sun muuta

Edelliseen päivitykseen liittyen odottelimme ehkä hieman epäilevinkin mielin palautetta aloituskokouksen osalta, kun vastaava mestari lupasi viime viikolla käydä asian tiimoilta haastattelemassa kaupungin rakennusvalvonnan viranomaisia. Hämmästys oli kyllä suurehko saadessamme tietää, että kapunki oli todennut kohteen työn olevan "niin pieni", että tarvetta erilliselle aloituskokoukselle ei ole vaan työt voi aloittaa heti, jahka uusi paavi on valittu (toim.huom. sivulause on lisätty huumorin nimissä). Kun vaadittu valintakin on eilen hoidettu, pidämme pienen työmaapalaverin arkkitehdin, mestarin ja timpurin kanssa tulevan viikon alussa.

Viime päivinä ja viikkoina toiminnan keskiössä ovat olleet akkunat eli villa Hongan ikkunat. Arkkitehtimme on ansiokkaasti tuottanut ikkunalistan (44 kpl) kaikkine mittoineen; sen ja kerroskuvien kanssa olemme nyt olleet yhteydessä ja myös vierailleet kohteessa muutamien ikkunatoimittajien kanssa. Todettakoon jo tarjouskilpailun tässä vaiheessa, että osa tarjouksista on ollut aika järkyttävää luettavaa, mutta luettelen tässä vaiheessa ainoastaan tarjonneet tahot, yksityiskohtiin palataan myöhemmin:
* Alavus-ikkunat
* Fenestra
* Tiivi-ikkunat
* Sydänpuu
* Pihla-ikkunat

Analysointi ja neuvottelu siis jatkuu tältäkin osin, ensi viikolla lisää päivityksiä! Illalla oli taas 18 astetta pakkasta, koskakohan se kevät sieltä ehtii tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja anna kaikenlaista palautetta sivustosta ja/tai sisällöstä!